Axel: Baldai, Durys, Remontas, Sveikata, Kompiuteriai

Kaip Būti Gražiai

Galbūt esi viena iš nedaugelio laimingųjų, kurias motulė gamta apdovanojo kerinčiu grožiu, puikia sveikata kunkuliuojančia energija? Tuomet šie patarimai – kaip tik tau: tiesiog prival išsaugoti tokias retas gamtos dovanas. Na, o jei negali pasigirti grožiu, sveikata ar energija, skaityk dar atidžiau įdėjusi šiek tiek pastangų pranoksi net ir gamtos apdovanotąsias!

Jauna ir aktyvi
Nuostabus laikotarpis: prieš akis – daug svaigių gyvenimo vingių, žavių akimirkų ir gerų progų pasirūpinti savo ateitimi.

Kaip išsaugoti dailią figūrą

Jaunos moterys paprastai nelinkusios greit pilnėti, todėl nereikia pernelyg varžytis. Tavo organizmas dar nespėjęs sukurti gynybinių mechanizmų: gaudamas mažiau kalorijų jis nesulėtina medžiagų apykaitos – trūkstamos energijos semiasi iš riebalų atsargų. Svarbiausia, kad maiste riebalų būtų kuo mažiau. Nepamiršk, kad iki 30 metų vis dar augi! Todėl pasirūpink, kad maiste būtų užtektinai kalcio, kuris būtinas kaulams: valgyk daug pieno produktų, tik rinkis liesesnius. Gali ramia sąžine valgyti kiaušinių, vištienos be odelės, liesos mėsa ir žuvies, nes tavo organizmas jų nepaverčia riebalais. Šiuose produktuose esantys baltymai reikalingi raumenims. Energijos, o jos šio amžiaus moterims reikia gana daug, tau suteiks produktai kuriuose gausu angliavandenių – įvairūs duonos gaminiai, makaronai, kruopų košės. Sveikatos labui rinkis rupesnę duoną, tamsesnių miltų makaronus, mažiau valytas -kruopas. Nepiktnaudžiauk saldumynais. Na ir, aišku, valgyk daug daržovių bei vaisių, kuriuose gausu vitaminų ir ląstelienos.

PATARIMAI TAU
■ Nepamiršk papusryčiauti. Tuomet nepavargsi, nepristigsi energijos iki vidurdienio ir išvengsi alkio priepuolių, kuriuos paprastai malšini saldumynais.
■ Pirk rupios duonos, tamsesnių miltų makaronų, rudųjų ryžių! juose yra daugiau vitaminų, mineralinių medžiagų ir ląstelienos gerinančios medžiagų apykaitą.
■ Kartą per dieną būtinai valgyk pieno produktų. Juose esantį kalcį tavo organizmas lengvai pasisavina.

Komentarai